puișori.freeanimals.ro

Despre asociația F.R.E.E.

Asociația Freedom and Respect for Every Earthling (F.R.E.E.) este una dintre puținele organizații nonguvernamentale din România care luptă pentru drepturile și bunăstarea animalelor din ferme. Acestea deși alcătuiesc cel mai mare număr de animale domesticite sunt cel mai adesea neglijate, ele trăind în condiții mizere și murind în moduri brutale.

Prin proiecte strategice, asociația F.R.E.E. caută să schimbe viața acestor animale și să imbunătățească modul în care sunt tratate.

Așadar, în cadrul Alternative la P.U.I. (Practici de Ucidere din Industrie) dorim să cercetăm intens practicile din industria ouălor și să vedem care sunt soluțiile alternative, etice și sustenabile disponibile pe piață. Practicile asupra cărora facem referire sunt cu privire la uciderea puișorilor masculi imediat după eclozare fiindcă aceștia nu sunt profitabili industriei deoarece nu produc ouă și nu cresc suficient de mari și repede.

Totodată intenționăm să ne implicăm în a iniția campanii de informare cu publicul și de a da startul unor dialoguri cu autoritățile pe acest subiect. Sperăm ca în final să obținem o interzicere a acestor practici crunte și cauzatoare de mare suferință care au loc în industria ouălor cu privire la puișorii masculi și să ne alăturăm celorlalte țări (Germania, Franța) care au avut succes în acest demers.